Ventilationstekniker der kører i hele Danmark

Smock Ventilation ApS er beliggende centralt på Nordsjælland, i udkanten af København. Hos os kan man møde ca. 15-20 medarbejdere, hvoraf de 2 er ejere af virksomheden. Derudover tæller staben både montører, ventilationsteknikere og elektrikere.

Smock Ventilation ApS i Farum, nord for København, er en pålidelig og dynamisk samarbejdspartner for alle slags virksomheder, organisationer og offentlige institutioner, som har brug for en professionel servicepartner. Om det er rådgivning omkring hele systemet eller en hurtig udrykning fra en ventilationstekniker, så kan vi sørge for en professionel løsning.
​Vi har kunder overalt i Danmark, herunder også Aarhus og Midtjylland.

Ventilationstekniker med opdateret viden

Hos os efteruddanner vi vores folk, så alle er gearet til at kunne stille det højst tænkelige serviceniveau på alle tidspunkter af døgnet. Man kan altså være sikker på, at det til enhver tid er en faglært og efteruddannet ventilationstekniker, som kommer på besøg. 

Ring på 70 20 43 93 eller send en mail på adm@smock.dk.

​Vores speciale er service og vedligeholdelsesarbejde, men vi leverer løsninger inden for følgende:

Vinder af Renoveringsprisen 2013

Høj kvalitet er et ufravigeligt krav, vi stiller til os selv, og vi stræber altid efter at skabe moderne og langsigtede løsninger. Det afspejler sig i hver eneste ventilationsteknikers arbejde.

Vi har blandt andet stået for ventilationsentreprisen på Ryesgade 30, som blev belønnet med Renoveringsprisen i 2013.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup