​Byggekoordinator der varetager koordineringen af dit byggeri

Hvis du skal have varetaget et større byggeprojekt, kan det være en rigtig god ide at få tilknyttet en erfaren byggekoordinator til byggeriet, og her kan vi hos Smock Ventilation ApS være behjælpelige. Vi har stor erfaring inden for byggestyring og byggekoordinering, og vi hjælper også gerne med lige netop dit projekt.

Vi holder til i Farum, hvorfra vi kører ud til kunder, der har brug for vores kompetencer i de omkringliggende områder, København-området og hele Nordsjælland.

Sådan kan vi hjælpe dig med dit byggeprojekt

Det kan på mange forskellige måder være en rigtig god ide at have en kompetent byggekoordinator involveret i et byggeprojekt. Vi tilbyder professionel byggestyring, hvor vi står for den overordnede koordinering af dit byggeri. 

Det betyder for eksempel, at vi kan koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, der kommer til at være involverede i dit byggeri.​

Det medfører blandt andet følgende fordele:

  • Du slipper for selv at stå for koordineringsarbejdet
  • Du får en komplet løsning
  • Du får et byggeri, der er færdigt til tiden

Kontakt os hvis du har brug for en byggekoordinator

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan en byggekoordinator kan hjælpe dig i forbindelse med dit byggeprojekt, har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, eller ønsker du at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på vores hjælp? Så hører vi altid meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 20 43 93, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail adm@smock.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup