Autoriseret service​

Hos Smock Ventilation ApS har vi specialiseret os inden for service og optimering af ventilationsanlæg, automatik og køleanlæg, så vi kan sikre brugerne en renere luft til en lavere pris.

Mange steder kører ventilationsanlæg 24 timer i døgnet, og ligesom med alle andre tekniske installationer er løbende vedligeholdelse og service en nødvendighed, hvis man vil have et velfungerende anlæg.

Store besparelser

Ofte kontakter kunder os først, når deres anlæg er gået i stykker, men der er mange penge at spare med løbende service, hvor vi med kanalrensning og energioptimering kan reducere et stort beløb af den samlede energiregning. Selv ved større reparationer eller udskiftninger er besparelsen så stor, at tilbagebetalingstiden ofte er helt nede på omkring halvandet år.​

Vi sørger for et grundigt servicetjek, hvor vores dygtige servicefolk og teknikere sørger for gennemmåling med efterfølgende indregulering, kanalrensning og eventuel udskiftning af helt eller delvist ødelagte dele. Med andre ord er det et servicetjek fra inderst til yderst, så jeres anlæg kommer helt op i omdrejninger igen.

Skræddersyet serviceaftale

Smock Ventilation ApS tilbyder skræddersyede serviceaftaler til virksomheder, boligselskaber m.fl., hvor vi laver en løsning tilpasset jeres specifikke behov. Vi anbefaler service, herunder også gennemmåling og kanalrensning, hvert femte-syvende år for at sikre optimal funktionsevne.

Ventilationskanaler med fedtindlejringer og snavs forårsager et voldsomt forøget forbrug – et unødvendigt stort forbrug. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale.​ Ring gerne på 70 20 43 93 eller send en mail på adm@smock.dk​.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup