Kanalrensning ved Smock – få mest muligt ud af dit anlæg

Vi hjælper med at holde din ventilationsløsning kørende

Har du et ventilationsanlæg, der ikke fungerer optimalt eller måske er gået helt i stå? Så kan det være, at anlægget trænger til en kanalrensning, og ved Smock Ventilation er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder rensning af ventilationskanaler, så du undgår driftsstop og kan opretholde et sundt indeklima med et velfungerende anlæg.

Når vi ved Smock tilbyder kanalrensning gør vi udelukkende brug af moderne specialudstyr. Dette sikrer nemlig det bedste og mest effektive resultat for dig. Vi har vores hovedkontor i Farum, hvorfra vi hurtigt kører ud og servicerer ventilationsanlæg i hele Nordsjælland samt København. Vi kører dog også gerne længere, og med vores afdeling i Aarhus tilbyder vi landsdækkende ventilationsarbejde.

Hvorfor få en kanalrensning ved Smock?

Hos Smock tager vi kanalrensning meget seriøst. Vi arbejder hver dag med at forbedre indeklimaet på kontorer og i virksomhedsbygninger, og uden den nødvendige løbende rensning af kanaler i anlægget, forværres indeklimaet hurtigt.

Støvpartikler og lignende sætter sig nemlig hurtigt fast i ventilationskanaler, hvilket forringer kvaliteten af den luft, anlægget cirkulerer i bygningen. Udover at gøre indeklimaet dårligere kan beskidte luftkanaler også medføre energitab i anlægget, hvilket går ud over dine elregninger. Med Smocks kanalrensning undgår du, at skidtet samler sig i dit ventilationssystem, og du kan i stedet nyde godt af et velholdt og optimalt fungerende system.

Kontakt os for et tilbud på rensning af dine ventilationskanaler

Skal vi komme ud og rense ventilationskanalerne i din bygning, eller vil du have udformet et tilbud på din opgave på forhånd? Uanset hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine behov. Vi skræddersyer gerne et tilbud til dig og kommer hurtigt ud af klarer opgaven, når du har brug for det.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup