Totalentreprise: Overlad hele byggeriet til en totalentreprenør​

Har du et byggeprojekt, som du kunne tænke dig at få varetaget i en totalentreprise, kan vi hos Smock Ventilation ApS hjælpe dig. Vi arbejder som totalentreprenør, og vi hjælper kunder med at komme i mål med deres byggeri i for eksempel Farum, København og hele Nordsjælland.

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, hvor du lader andre stå for hele processen. Det eneste du skal gøre er at skrive under på en kontrakt, så klarer vi resten. 

Det er især en velegnet entrepriseform i forbindelse med nybyggeri af huse og sommerhuse, men entrepriseformen kan også vælges i forbindelse med renovering af badeværelse i hus eller lejlighed, ombygning eller tilbygning.

Hvis du vælger at bygge i en totalentreprise, så vil det være totalentreprenøren, der blandt andet sørger for:

  • Projektering
  • Kontrakter med underentreprenører
  • Styring af byggeprojektet fra start til afslutning

Der er dog ikke inkluderet et uvildigt tilsyn med byggeriets kvalitet, og derfor vælger mange at hyre en tilsynsførende til at føre tilsyn.​

Andre relevante entrepriseformer

Der findes også andre entrepriseformer, hvis en totalentreprise ikke er den rette entrepriseform for dig. I så fald kan du for eksempel enten vælge mellem en hovedentreprise, hvor du overlader dele af ansvaret til en hovedentreprenør, eller en fagentreprise, hvor du selv har hele ansvaret for byggeriet.

Skal du bruge en totalentreprenør? Kontakt os i dag

Lyder en totalentreprise som den rette løsning for dig og dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at indhente et uforpligtende tilbud. 

Du kan enten ringe til os på telefon 70 20 43 93, eller du kan vælge at skrive til vores e-mail adm@smock.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup