​​✓ Landsdækkende service

✓  Autoriseret servicepartner

✓ Løbende efteruddannelse

Ventilationsanlæg nær København og på resten af Sjælland​

Smock Ventilation ApS udfører også montering og installation af nye ventilationsanlæg, køleanlæg og varmepumper for en lang række kunder, der tæller eksempelvis:

  • Boligselskaber
  • Kommuner
  • Industri

​Totalløsninger på Sjælland og i København

Ved nyinstallationer har vi et tæt samarbejde med både rådgivere og bygherre, hvor vi projekterer, prissætter og udfører installationen af ovenstående anlæg.

På den måde får du som kunde en totalløsning, hvor alt er tænkt ind i en kvalitetsopsætning, så I får det maksimale ud af jeres ventilationsanlæg, køleanlæg eller varmepumpe.

Udbygning af eksisterende ventilationsanlæg

Selvom I allerede har et anlæg, som fungerer, kan I få brug for et større eller kraftigere anlæg. Hvis I eksempelvis bygger ud, bliver flere mennesker eller oplever andre forhold, som stiller større krav til anlægget, kan en udbygning være nødvendig.

Vi har stor erfaring med såvel udbygning som optimering af eksisterende ventilationsanlæg i København og resten af Sjælland, og derfor kan vi også sikre jer en professionel og fremtidssikret løsning.

Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg. Ring også gerne til os på telefon 70 20 43 93 eller skriv til vores e-mail adm@smock.dk​.

Smock Ventilation // Farum Gydevej 63 // 3520 Farum // Tlf.: 70 20 43 93 // Fax: 70 27 43 93 // Cvr: 27584993 // Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook