Ventilationsanlæg til hele Danmark

Smock Ventilation ApS udfører montering og installation af nye ventilationsanlæg, køleanlæg og varmepumper for en lang række kunder, der tæller eksempelvis:

  • Boligselskaber
  • Kommuner
  • Industri

Vores ventilationsfirma har afdelinger i både Farum og Aarhus, hvorfor vi ofte udfører opgaver vedrørende montering og service af ventilationsanlæg i både København, Nordsjælland og resten af Sjælland.​

​Totalløsninger til hele danmark

Ved nyinstallationer har vi et tæt samarbejde med både rådgivere og bygherre, hvor vi projekterer, prissætter og udfører installationen af ovenstående ventilationsanlæg i hele landet.

På den måde får du som kunde en totalløsning, hvor alt er tænkt ind i en kvalitetsopsætning, så I får det maksimale ud af jeres ventilationsanlæg, køleanlæg eller varmepumpe.

Udbygning af eksisterende ventilationsanlæg

Selvom I allerede har et anlæg, som fungerer, kan I få brug for et større eller kraftigere anlæg. Hvis I eksempelvis bygger ud, bliver flere mennesker eller oplever andre forhold, som stiller større krav til anlægget, kan en udbygning være nødvendig.

Vi har stor erfaring med såvel udbygning som optimering af eksisterende ventilationsanlæg i hele Danmark, og derfor kan vi også sikre jer en professionel og fremtidssikret løsning.

Kontakt os og få en snak om dine behov

Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg. Ring også gerne til os på telefon 70 20 43 93 eller skriv til vores e-mail adm@smock.dk​.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup