​​✓ Landsdækkende service

✓  Autoriseret servicepartner

✓ Løbende efteruddannelse

Energioptimering i København og resten af Sjælland​

Behovet for gode ventilationsløsninger og energioptimering bliver ikke mindre i takt med de skærpede krav til bygningers isoleringsevne og det øgede fokus på miljørigtige løsninger.

Smock Ventilation ApS har specialiseret sig inden for energioptimering og renovering af ventilationsanlæg, og vores store ekspertise har vi blandt andet brugt på opgaver i Folketinget, Danmarks Radio, SKAT, kommunerne og store boligselskaber i København og på resten af Sjælland

Renovering med stor effekt

På Christiansborg ville en komplet udskiftning af ventilationssystemet eksempelvis være en bekostelig affære, hvis effekt ikke ville være meget større end en gennemtænkt energioptimering af det eksisterende system.​

I samarbejde med og ved brug af Ølands energibesparende produkter tilbyder vi professionel og fremtidssikret renovering af alle typer ventilationsanlæg.

Hurtig tilbagebetaling ved energioptimering

Udgiften til en energioptimering er markant lavere end erhvervelse af et nyt anlæg, og derfor er tilbagebetalingstiden også markant kortere.

Selv på en stor opgave som den i Folketinget er udgiften til energioptimeringen tjent hjem på omkring to år grundet de energibesparende installationers store effekt.

Læs mere detaljeret om vores arbejde i Folketinget her.​ Hvis du vil høre yderligere, så kontakt os på telefon 70 20 43 93 eller på e-mail adm@smock.dk.

Smock Ventilation // Farum Gydevej 63 // 3520 Farum // Tlf.: 70 20 43 93 // Fax: 70 27 43 93 // Cvr: 27584993 // Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook