Ventilationsservice i hele Danmark

Vil du være sikker på altid at have et ventilationssystem med maksimal ydeevne, så lad Smock Ventilation stå for ventilationsservice på dit anlæg. Vi hjælper kunder overalt i Danmark, herunder i København, Nordsjælland og Midtjylland fra vores to kontorer i Farum.

Vi udfører ventilationsservice på alle typer anlæg uanset mærke – også på anlæg, som vi ikke selv har sat op – for kunder i hele landet. Det være sig både boligselskaber, industri og private.

Reparation og udskiftning

I forbindelse med ventilationsservice eller almindelig reparation måler vi altid på anlægget for at finde ud af, om reparation eller udskiftning er det rigtige i dit tilfælde.​

Vores mål er at sikre dig den ideelle energioptimering i anlægget, og vi rådgiver dig altid efter, hvad der er den bedste løsning for dig både energimæssigt og økonomisk når det handler om ventilationsservice.

Hør nærmere om ventilationsservice

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 43 93 eller sende en mail på adm@smock.dk​, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ventilationsservice.

Vi holder til i Farum på Nordsjælland, lige i udkanten af København, og vi har kunder lige fra Fru Hansen til Post Danmark.​ Vi har desuden åbnet en afdeling i Aarhus.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup