​​✓ Landsdækkende service

✓  Autoriseret servicepartner

✓ Løbende efteruddannelse

Ventilationsservice i hele Danmark

Vil du være sikker på altid at have et ventilationssystem med maksimal ydeevne, så lad Smock Ventilation stå for ventilationsservice på dit anlæg.

Vi udfører ventilationsservice på alle typer anlæg uanset mærke – også på anlæg, som vi ikke selv har sat op – for kunder på hele Sjælland. Det være sig både boligselskaber, industri og private.

Reparation og udskiftning

I forbindelse med ventilationsservice eller almindelig reparation måler vi altid på anlægget for at finde ud af, om reparation eller udskiftning er det rigtige i dit tilfælde.​

Vores mål er at sikre dig den ideelle energioptimering i anlægget, og vi rådgiver dig altid efter, hvad der er den bedste løsning for dig både energimæssigt og økonomisk når det handler om ventilationsservice.

Hør nærmere om ventilationsservice

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 43 93 eller send en mail på adm@smock.dk​, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ventilationsservice.

Vi holder til i Herlev ved København, men vi har kunder lige fra Fru Hansen til Post Danmark på hele Sjælland.​

Smock Ventilation // Farum Gydevej 63 // 3520 Farum // Tlf.: 70 20 43 93 // Fax: 70 27 43 93 // Cvr: 27584993 // Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook