Hovedentreprise: Overdrag ansvaret til en hovedentreprenør​

Står du over for et byggeprojekt, så kan en hovedentreprise være den helt rette entrepriseform for dig. 

Hos Smock Ventilation ApS i Farum udfører vi byggerier i flere forskellige entrepriseformer, og her er en hovedentreprise en af dem. Vi bygger blandt andet for kunder i København og omegn samt i hele Nordsjælland.

Hvad er en hovedentreprise?

En hovedentreprise er en entrepriseform, hvor du selv sørger for at indhente alle godkendelser og projektmateriale, mens det er en hovedentreprenør, der varetager:

  • Alt hvad der omhandler økonomi
  • Hele byggeriet
  • Koordinering af underentreprenører

Denne entrepriseform er den mest populære for private bygherrer. Mange vælger at kombinere en hovedentreprise med en byggerådgiver, der kan sørge for godkendelser, udarbejdelse af projektmateriale, kontrakt og tilbudsliste. Dette arbejde kan vi naturligvis også være behjælpelige med.​​

Du skal være opmærksom på, at der i en hovedentreprise ikke er inkluderet et uvildigt tilsyn i forhold til kvaliteten. Det kan derfor være en god ide at tage kontakt til en uvildig tilsynsførende.

Andre mulige løsninger

Der findes en række alternativer til en hovedentreprise, herunder fagentreprise og totalentreprise. Forskellen på en hovedentreprise og en fagentreprise ligger hovedsageligt i, hvor ansvaret for byggeledelsen bliver placeret. Hvor det i hovedentreprisen er hovedentreprenørens ansvar, er det dit ansvar (bygherren) i fagentreprisen.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 43 93 eller e-mail adm@smock.dk, hvis du har brug for kompetent rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at benytte dig af os som hovedentreprenør på dit projekt. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup