Fagentreprise: Lad en dygtig fagentreprenør stå for byggeriet

Skal du i gang med et byggeprojekt, er du kommet til det helt rette sted. Hos Smock Ventilation ApS i Farum tilbyder vi at varetage dit byggeprojekt i en fagentreprise, og vi løser opgaver for kunder i både København og omegn samt hele Nordsjælland.

Hvad indebærer en fagentreprise?

Når du vælger at få udført dit byggeprojekt i en fagentreprise, er det dig, og kun dig, der styrer projektet – eventuelt sammen med en rådgiver. Du har selv ansvar for opgaver som for eksempel:

  • Projektering med beskrivelse, tegning og lignende
  • Byggestyring
  • Indhentelse af byggetilladelse
  • Udforme tilbudsmaterialer
  • Indhente tilbudsliste
  • Skrive kontrakter med håndværkerne
  • Koordinering af byggeprocessen og de involverede fagfolk
  • Løse eventuelle tvister og kontroverser mellem de involverede fagentreprenører

Derudover har du det fulde økonomiske og juridiske ansvar for byggeriet.​

Alternative løsninger

Hvis en fagentreprise lyder som en for stor opgave til dig, kan du også vælge at bygge i en totalentreprise eller en hovedentreprise

Leder du efter en rådgiver, der kan hjælpe dig med din fagentreprise, kan vi også være behjælpelige, idet vi både har kompetencer som byggekoordinator og byggerådgiver.

Kontakt os og hør mere om denne løsning

Kunne du tænke dig at høre mere om at bygge i en fagentreprise, ønsker du at hyre os til at udføre arbejdet som fagentreprenør, eller har du brug for vores rådgivning, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 20 43 93, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail adm@smock.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup