Byggerådgivning der sikrer dig en tryg byggeproces

​Har du brug for kompetent byggerådgivning i forbindelse med dit forestående byggeprojekt? Så er du kommet til det helt rette firma. 

Hos Smock Ventilation ApS har vi stor erfaring som henholdsvis byggerådgiver og byggesagkyndig, og vi hjælper blandt andet private med at få et trygt byggeri.

Fra vores base i Farum kører vi for eksempel ud til kunder, der har byggeprojekter i København og omegn eller i Nordsjælland, og vi kører også gerne ud til dig.

Kompetent byggerådgivning både før, under og efter byggeriet

Vi tilbyder kompetent byggerådgivning angående selve byggeriet både inden, under og efter, det er opført. På den måde får du en tryg byggeproces, og det kan især være en stor fordel for dig, hvis du som mange andre private bygherrer vælger at bygge en i hovedentreprise

Det skaber tryghed, fordi du så ved, at du har haft en kompetent rådgiver ved din side undervejs, som kan være behjælpelig og bistå dig med rådgivning i de tilfælde, hvor du har brug for det.

Kontakt os og få en pris på vores rådgivning

Er du på udkig efter en rådgiver, som du kan have med på sidelinjen i forbindelse med dit byggeri, er vi et oplagt valg. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores byggerådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os på telefon 70 20 43 93 for en uforpligtende snak, men du kan også skrive til vores e-mail adm@smock.dk, hvis det passer dig bedre.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup