​ENERGIOPTIMERING I KØBENHAVN OG RESTEN AF SJÆLLAND

Behovet for gode ventilationsløsninger og energioptimering bliver ikke mindre i takt med de skærpede krav til bygningers isoleringsevne og det øgede fokus på miljørigtige løsninger.

Smock Ventilation ApS har specialiseret sig inden for energioptimering og renovering af ventilationsanlæg, og vores store ekspertise har vi blandt andet brugt på opgaver i Folketinget, Danmarks Radio, SKAT, kommunerne og store boligselskaber i København og på resten af Sjælland.

Vi er selv beliggende i Farum og har derfor vores faste gang på Nordsjælland. Vi har desuden lige åbnet en ny afdeling i Aarhus.

RENOVERING MED STOR EFFEKT

På Christiansborg i København ville en komplet udskiftning af ventilationssystemet eksempelvis være en bekostelig affære, hvis effekt ikke ville være meget større end en gennemtænkt energioptimering af det eksisterende system.
I samarbejde med og ved brug af Ølands energibesparende produkter tilbyder vi professionel og fremtidssikret renovering af alle typer ventilationsanlæg.

HURTIG TILBAGEBETALING VED ENERGIOPTIMERING

Udgiften til en energioptimering er markant lavere end erhvervelse af et nyt anlæg, og derfor er tilbagebetalingstiden også markant kortere.

Selv på en stor opgave som den i Folketinget er udgiften til energioptimeringen tjent hjem på omkring to år grundet de energibesparende installationers store effekt. Læs mere detaljeret om vores arbejde i Folketinget her. Hvis du vil høre yderligere, så kontakt os på telefon 70 20 43 93 eller på e-mail adm@smock.dk.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontaktinformation​

Smock Ventilation ApS

CVR: 27584993

Tlf.: 70 20 43 93

Mail: adm@smock.dk​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​FARUM AFDELINGEN

Smock Ventilation ApS
​Farum Gydevej 63, 3520 Farum

​ÅRHUS AFDELINGEN

Åstrup Strandvej 68

8541 Skødstrup